ACBBMedia Social Media Promo

Social Media verandert alles.

Nu U nog !

 • Sales en Marketing

  Door de jarenlange ervaring in het oplossen van complexe sales en marketing uitdagingen, wordt ACBBMedia ook ingehuurd als interim specialist, om de organisatie onder de loep te nemen en zonodig een reorganisatie, van de betreffende afdelingen, te realiseren. Alles om de organisatie succesvol en soepel te laten lopen. Hoe zet je bijvoorbeeld Social Media voor meer omzet, of het vergroten van een sales netwerk?
  De aankoopstrategie is radicaal veranderd, nu de verkopers nog!

 • Social Media oplossingen

  De laatste jaren combineren wij, op succesvolle wijze,
  “old school” marketing met de allernieuwste en beste Social Media technieken. Welke platformen zijn geschikt voor uw bedrijf of organisatie? Hoe lanceer je succesvolle social media campagnes en hoe onderhoud je deze? Advies en realisatie van succesvolle Social Media acties en wedstrijden. Geen enkel bedrijf kan zonder een duidelijke Internet aanwezigheid en zal niet worden gevonden zonder Social Media Plan.

 • School advies / trainingen

  ACBBMedia geeft scholen advies hoe de school nieuwe leerlingen kan aantrekken via Social Media. Wij geven advies en trainen leraren hoe zij de lessen dynamischer kunnen maken door gebruik te maken van de Social Media in de klas.
  Daarnaast heeft ACBBMedia jarenlange ervaring met het geven van vaardigheidstrainingen op scholen, waaronder sollicitatie, presentatie, Prezi, LinkedIn en ambassadeurstrainingen, waaronder vele Wellant College’s en het
  ROC van Amsterdam